Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


78 ljus


Det ska väl räcka

Jag gick till affären
och köpte alla gravljus
dom hade

sjuttioåtta ljus har jag nu
i en kasse i hallen

det ska väl räcka ett tag
ja helst hela vintern

jag går så gärna och pyntar
och tänder ljus på gravarna

det ska vara ljust på gravarna
mörkret blir så mörkt annars

ett litet ljus
klarar av
att skingra det stora mörkret

så sjuttioåtta ljus är en bra
ljusförsäkring

jag hoppas dom räcker
hela vintern

tills det ljusnar igen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 23:47



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
...och nu är ljuset på väg tillbaka :-*
2019-01-19

  Ezmeralda VIP
Tror de räcker, tills ljuset kommer igen.
2018-12-06

  megalomys
78,

jag tror det blev

precis, exakt rätt



2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP