Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger till sin käresta

Du jag skulle uppskatta om du sa några vänliga ord
till mig ibland
Så som att du älskar mig
De orden som jag så ofta har sagt till dig
För det är jag väl ändå värd?
Och jag skulle uppskatta om du la en filt på mig
när du ser att jag har somnat in på soffan framför Tv´n
Sånt som jag alltid gör för dig

Det är så lite som du behöver göra för att rocka min värld
Lite kärlek är allt som behövs
För får jag lite av det kan jag leva gott på det
och söka mig till det när jag själv känner
att jag behöver lite tröst då du inte är i min närhet
min älskade...

Han säger till sin käresta!

Ken Cassel
6/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel