Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nygifta!!!

Han kliver i med hela huvudet i ett giftermål
utan att veta vad han ger sig in på
Det är såhär först efteråt som han har börjat förstå
att det här kommer ju aldrig att fungera eller gå
Men då var det redan för sent att ångra sig
För han blir knuffad fram till altaret av sin best man
Hans bästa vän
Och om han inte misstar sig så vill väl hans vän
bara att han ska bli lycklig nu när jag kliver i
med hela huvudet i den här nya kärleken
Men själv så är han tveksam på om det kommer
att hålla
Och det i sin tur ger han ett riktigt dåligt självförtroende
Det som ingen vill ha
Men själv så har han ett just nu då han inte vet om
han ska skratta eller vara glad

Tager du denna respektive, säger prästen!
Efter att det vackra paret hade kysst varann
så började festen...

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-12-07 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel