Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag gav dig all min kärlek

och hela mitt förtroende
Skulle du då glädjas åt det och ta emot det
med öppna armar
utan att ta det emot mig och för alltid vara min vän

Om jag gav dig all min kärlek och hela min glöd
Skulle du då ta till den värme som jag ger till dig
och för alltid vara min vän

Om jag gav dig all min kärlek och hela mitt hjärta
Skulle du då ta det till dig
För om det skulle hända mig något på gott eller ont
skulle du då också kunna känna av min glädje
eller min smärta just för att du har mig
som din bästa vän
Skulle du det?!

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-12-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel