Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robothund

Våran lilla robothund går väl gå sönder om den går ut i världen??
Snön äter väl upp batteriet
Kvar finns bara
Ett blått koppel
Och vit päls

Svart nos
Ben som går framåt med hjälp av händer
Godisskålen fylld av gröna maskar

Vi vrider upp nyckeln
Vi lagar våran vän

Snövita tassar
Blåa inälvor
Mjuka öron


Staden är lika mörk som vi

Snön välter människor på sned

Få tar sig upp ur dvalan




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-08 18:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du e bla, som sluggo sa om min fotboll.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka