Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vidare. ..



En lätt klapp
hos den avlidne

Julen är inte här
Men ändå!

Hos de levande

Firar man Allhelgona
Helg

På gott och ont

Traditionen
står på sig

Betalar sitt pris
i mörker

Bland fladdrande
Ljusanordningar

Förvånande Kajkrax

Strålkastande Bilkaravaner

och fladdrande ljusanordningar

Då brister stämningen
När en svart limousine dörr
Öppnas upp och plötsligt

Ett litet barn kommer ut
Sjunger med gäll stämma

- Här kommer Pippi Långstrump
Tjolahopp tjola haa. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-09 19:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vilken kovändning :)
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP