Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emedan ehuru ity


Huvudbry

Jag tillhörer ej
någon akademi
icke desto mindre kan jag låta bli
att lägga mig i

en inrättning av högsta rang
som ägnar sitt engagemang
åt tvivelaktiga bestyr
gör mig rentav yr

Emellertid eljest enär

hur kunde det bliva såhär
ingen av detta blir glad

Endera emellan evad

det ger mig en del huvudbry
om akademien är kry

Emedan ehuru ity

jag önskar en ny dag ska gry
tills dess säger jag endast
FY!








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP