Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tävlingsbidrag haiku Foto Eget


December haiku

 

Dagen dröjer sig
vita stjärnor på besök
hos altanräcket

         *

 Tallskogen tätnar
decembermörkret tär mig
ser ett mellanrum

         *

 En grind öppnas
i ett snöspritsat staket
köldröken lodrät

 

© Eva Hedlund fd. Langrath

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 1042 gånger och applåderad av 34 personer
Utvald text
Publicerad 2018-12-10 22:01



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fint haikuat!
Gratulerar till vinsten! <3
2018-12-18

  Gunwale VIP
Ja, stjärnorna slår sig gärna ner på räcken, det är som om de söker sig till våra händer ...
2018-12-17

  Evelyn Falk Möller VIP
Jättefin.
Stort Grattis.
2018-12-17

  Anya VIP
Grattis till priset och till stjärnan.
2018-12-16

  BenGust VIP
Grattis!

Dina haikustycken vittnar om ljus
bortom rådande mörker.
2018-12-15

    ej medlem längre
Väldiga fina. Grattis. :-)
2018-12-15

  Änglaögon
Fina haikun!
2018-12-15

  Redaktion poeter.se VIP
En extra applåd och vinst i poeter.se första decembertävling för detta bidrag. Juryn val föll på haikun nummer ett - Altanräcket. Grattis!
2018-12-15

  ULJO
Så bra. Lycka till
2018-12-15

  Anya VIP
Läste dessa på Populär poesi. Säger som jag skrev då, den lodrätta röken är så bra!
2018-12-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
tack för fin läsning
önskar god jul och gott nytt
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP