Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omloppsbana

I omloppsbana kring dig
befinner mig alltid nära
dina händer håller mitt liv
på andra sidan natten
våra kroppar talar ett eget språk
dansar framför mina ögon
på något vis ännu ett barn
min blick faller hela tiden
genom rymden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-11 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP