Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett korn

Ibland bara försvinner allt

Då blir jag ett litet korn
som vet bara smärtan



Måste berätta
för någon


Människor
passerar överallt

Kysser varandra

grälar

Väntar

springer

Älskar hatar

är likgiltiga


Och på Facebook är alla lyckliga

I hjärtvimlet ler de
med sina hjärtögon


Ibland bara försvinner jag

känner inte igen någon


På caféerna

vid hållplatserna

butikerna


Kan inte hitta någon



Ibland försvinner jag

blir bara till ett litet korn


























Fri vers av bittemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-11 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla som berör
2018-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...
2018-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt hur livet kan vara!
2018-12-11

  Monika A Mirsch VIP
Känner igen mig i dina ord - delade igenkännings ord.
2018-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag anar en hopplöshet och längtan efter en medmänniska, i din berörande dikt.
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP