Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt att låsa upp


Lösningen


Låsningen total

men Lösningen är nära

Ändra en bokstav




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-12-12 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP