Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av min bror


Tysta steg

De tysta stegen bort från ditt rum

mot en vardag med bara skuggor

tysta vingliga steg genom nattens timmar

så oändligt långsamma 

Gryningsljuset kanske kan ge klarare tankar

eller gör skarpare skuggor

jag saknar dig....




Fri vers av Maiah VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-27 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP