Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Streamar live ur mitt känsloregister, behövde bara ut


Faller


När jag faller för någon
så faller jag verkligen hårt
på huvudet
och bryter nacken
skadar hela hjärnan

Så där ligger jag sen
och vem vill ha tjejen
med bruten nacke när
huvudet inte ens sitter fast

Så han går
som alla andra

Jag
Gråter
Hotar
Bönar
Ber
Skamlöst och
utan stolthet
naken
alltid alltid naken

och jag ligger kvar
men huvudet en bit bort

Domnar av
medvetslös

Drömmar om
uppskurna handleder
i ett bad där jag kan
somna och omslutas
Dövande
Om blod
och om mord

Du lämnade mej
nu måste jag döda dej
Jag tror jag älskar dej
Jag hatar dej
Lämna mej inte
Då måste du dö

Vaknar
dör inte
dödar inte
ligger kvar
kan inte ens tvätta håret

Huvudet sitter inte fast
hjärtat har trillat ner i magen
och blivit till en förhårdnad
klump av ångest

Som jag föll för dej







Fri vers av MissFluff
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-13 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff