Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll dig själv

Till ingen nytta
gråter du över
spild mjölk,
du barfotabarn i livet.
Det är väl ditt eget fel
att någon tog dina skor.
Dina fötter gör ont
för att du var dum.
Lita aldrig på någon,
det sa redan dom gamla grekerna.
Därför trodde du på dom.
Men ack, dom var också ute efter
dina skor.




Fri vers av alikavalika
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-06-17 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika