Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går det till...

På jul barn lär jobba och dona
utan större lön, den tycks förtona...
Och en Lucia
får under en tia
för allt jobb får hon bara en: Krona!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-12-16 10:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ännu en sådan muntration!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt