Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


664.HOW I LOOK TODAY?

O! Hur plågsamt är det
att iblaaaaand...tittaaaaa in ...

VART?!

hjärtat kollapsar i ett hål
och det skaaaaakar så !!!

och plötsligt...skog fält ängar
öppnar upp sina stränder...

och BLÅKLOCKA
"HOW I LOOK TODAY?"
börjar ringa ringa ringaaaaaa
och så hjääärtsliiiiiitande_
_kommande gryningen gormar
"I DON't OWN MYSELF ANYMORE!"

sväljs av syrlig skära ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 11:14



Bookmark and Share


  petter rost
"och plötsligt...skog fält ängar
öppnar sina stränder" - å, det har ju aldrig förut någon sett... men visst är det så: de öppnar SINA STRÄNDER! Och en så strålande magnifik öppning, alldeles plötsligt. Att se världen i en sådan öppning....
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP