Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den misshandlade kvinnan

Älskling
Snälla du
Gör inte illa mig något mer
För jag klarar inte av så mycket mer
För kan du inte se att jag är ledsen och gråter
Så krama då hellre om mig och ge mig all den kärlek
som jag behöver
För kan du inte se att det är när du gör mig illa
som mitt hjärta håller på och blöder
Så är det inte på tiden att du bara byter taktik
För om du inte gör det så kommer jag snart
att ramla ner på golvet och bara dö
och du kommer få din rubrik i tidningen
Den som mördade mig
Och är det verkligen det som du vill?!
Så älskling
Snälla du
Gör inte illa mig något mer..

Ken Cassel
16/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-12-16 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel