Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minns du?

Kommer du ihåg, när jag satt i ditt knä,när jag lutade mitt huvud mot din axel?

När vi pratade om vår framtid.
En framtid tillsammans, du och jag.
Kommer du ihåg kyssen, smekningen?
Minns du känslan som värmde våra kroppar?
Minns du, när du fyllde mig med kärlek?
Nakna på golvet bara du och jag.
 
Minns du?



Fri vers av Angel of love
Läst 470 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-12-16 20:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörd
i minnet bevaras allt hjärtat minns
2018-12-20

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och jag känner känslan du vill förmedla.
2018-12-19

  Maiah VIP
Stark med fina minnen
2018-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det kan vara bra att påminna varandra ibland...Så fint...
2018-12-18

  Lars Hedlin
Minnen som tiden öppnar med känsla och tankar!
2018-12-18

  Lars Hedlin
Minnen som tiden öppnar med känsla och tankar!
2018-12-18

  E.Eriksson
Underbar! Vilken känsla :)
2018-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart fin kärleksstund att minnas.
2018-12-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så otroligt varmt och kärleksfullt! Texten förstärks med alla dessa " minns".
2018-12-17

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen etsar sig fast. Full av längtan
Kramar
2018-12-16

  ULJO
Så makalös fint
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love