Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poet utan ord


vägen blir torftig och smal 
för den som tappat sina ord
oländig vinglar den fram
genom träskmark och öde land

irrbloss flämtar i dimman
leder mig vilse
orden vänder sig från den som svek
går ifrån mig
 
ord för ord söker jag mig till
tillhörighet
talar min tystnad? 
utan ord



 






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-16 23:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den vägen har vi alla vandrat.
2019-06-16

  Kungskobran VIP
Min gud min gud har du övergivit mig
2018-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Papperslappen måste återfinnas.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger