Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonet

Litet varmt knyte
Liggandes vid mig
Ljud utan mening
Språk utan ord
Du är dolken,
som gjorde mitt hjärta
komplett




Fri vers av Cajlo
Läst 1103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo