Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv

Droppar av aceton på mina naglar
Tar bort färgen och minnet
Av de fingertopparna
Av de naglarna
Som rev din rygg




Fri vers (Fri form) av Cajlo
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo