Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid njutningens topp

Kan jag gör det
om du ber mig?
Låtas förföras av
Kontroll,
med vetskapen att
medans ditt kön
finner sin väg
till njutningens högsta topp
så tänker du
på vem jag kunnat vara




Fri vers (Fri form) av Cajlo
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo