Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lacken

Den kala lacken täcker det ordinära
Med något utöver mig själv
Tillsammans med alla nyanser av blå
Som jag täckt min kropp med
Som du målat mitt inte med
Med färg som spricker
som den gamla stugan
Där vi var vi




Fri vers (Fri form) av Cajlo
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo