Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är. Jag är.

Du är åskan som dånade
Trädet som föll
Vågen som kraschade
i klippans vägg

Du är mitt sista andetag
Den sista droppen regn
som tömmer molnet
på sin fuktighet

Jag är gruset som fastnat
i vallgravarna under din sko
En gång en del
av klippan vid havet

Jag är luften du inte kommer andas
Torkan som kväver grönskan
Men mina tårar, vattnar de frön
som aldrig fick gro




Fri vers (Fri form) av Cajlo
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo