Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början på något nytt

Låt inte den forntida stanken

stynga dig i tanken

Det är mycket som genom åren har hänt;

men tänk att nu har det äntligen vänt

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-17 14:15



Bookmark and Share


    Lars J
Hoppet är det sista som överger oss, väl fångad tanke!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP