Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AI har redan tagit över...

Hör man av en myndighet
eller någon annan institution
som påpekar att man t ex gjort
något fel eller missat något...

Och man reagerar att det stämmer inte
alls, man har gjort det som var uppgjort
att man skulle göra...

Då får man till svar... Det var något
tekniskt fel, datafel...

Eftersom det aldrig sägs att det är någon
person som står bakom felet, då måste det
väl vara Artificiell Intelligens som redan
är på plats...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt