Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillägnad David


Avstånd

sorg på avstånd
har en speciell doft
små droppar kvar 
inte blod
kanske något avskavt
lite rädsla
en skadeskjuten räv
över det snötäckta fältet
som ingen 
vill följa

      




Fri vers av Casbah* VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-18 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP