Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier

Du var underbar, kallade mig vacker och speciell
Bjöd mig vidare inåt i din varma famn
Du var ivrig och säker
Skapade melodier tidigare aldrig upplevda av mig
Men så kom ljuset, skapade en dimma av mörker
Du var någon för mig men jag var värre än luft för dig
Jag var utlämnad och blottad
Melodierna tystnade och dig såg jag aldrig igen





Fri vers av Mrell
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 20:50



Bookmark and Share


  danne //
En slags efterdyningar på slagfältet , där man trasig vandrar som segrare över vad att andra fått lagt sig till ro för ens sak ens tro ens kärlek ... sånt segrar man ej över...
lite så vävs dessa melodier å slag i ihop ...
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrell