Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför ekorrhjulet


Demokrati växer inte
på träd. ..( att plockas
som fallna ekollon. ..)

Den bor i människo
Hjärtan

Om nu någon bryr sig. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-20 10:06



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Just precis!

Allt viktigt finns utanför ekorrhjulet!
2018-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Exakt! Superbra metafor!
2018-12-20

  KattenKin VIP
Precis! Bra att påminna om!
Fin metafor.
2018-12-20

  Bossepoet från Österbotten
Den var bra
därför ropar jag
hurra, hurra.

2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP