Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smak av vanilj mitt i en storm

Han kom som från ur ingenstans
och överallt ifrån
just när himlen är som mest intetsägande

Skakade om min existens på en omöjlig nivå
och jag tror att jag skälvde vid en enda blick

Omskakad,
en oförstådd förståelse uppfattad
genom en främling

Jag snubblade,
jag föll

Som en explosion i vaniljsås och jag blev nog lite knäsvag




Fri vers av Torkade rosor
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-20 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, vaniljsåsexplosion..en härlig bild i en redan läcker text..
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor