Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlösa skrik

Har dina klockor slutat slå, Bellevue?
Dimman smyger in över min hud
och det finns ingen att skydda mig i natt.
Ta emot min spruckna flykt, snälla
eller är jag för krävande i din tystnad?
Två stockar att balansera på
längst ut på spetsen av ett helvetesgap,
jag är redan borttappad med ett vrål.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-21 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vildsint starkt, och mitt i all svärta, en enastående sinnlighet!
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor