Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag följer efter mina drömmar

vart de än bär hän på både gott och ont
Ja, jag försöker följa efter dem så långt det bara går
Sen får det väl bära eller brista
För jag måste bara få veta om mina drömmar kommer
att göra mig lycklig eller om de bara kommer
att ge mig ett öppet sår i min själ
Så jag är ständigt sökandes efter det där lilla extra
som kan stimulera hela min tillvaro
Så att jag kan känna av min egen närvaro
att jag finns till
För jag är så trött på att bara vara ingenting
Bara vara något spill
Det som ingen vill

Så jag fortsätter att drömma och hoppas på
att jag är på rätt spår
Sen får vi väl tids nog se vad jag får
I vilket fall så hoppas jag att mina drömmar
vill ge mig en och annan liten glädje tår
då jag kan både skratta och gråta
Men vad som än händer i framtiden så kommer jag
alltid att mina drömmar förlåta om det skiter sig
Så jag följer efter dem vart de än går
som ni kanske förstår...

Ken Cassel
21/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-21 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel