Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men blås liv i mig istället

Vinden längst med spåren
lägger ett kyligt bett
i sista dagen-fingrar
Hjärt- och lungräddning
med väsande, tjippande andetag
fastnar i halsen på en docka




Fri vers av Torkade rosor
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-21 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor