Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till bokstäverna

Jag är kär i mina vackra och sirliga bokstäver;

utförda av min hand

Det är något av rokoko-känsla över det

Jag tycker också om allt som går att åstadkomma

med bokstävers hjälp




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-22 12:15



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vilken fin hyllning till skrivandet, utan krussiduller!
2018-12-27

    Sefarge VIP
Bra att även kunna
njuta o uppskatta
Andras bokstäver!
Utan avund?
;)
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP