Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plasthästar

Oskuldsfullheten
Bor hos små hästar av plast
I pastell
Chockrosa
Och neongrönt

Tvingad att bli vuxen
Allt för tidigt
Samlar jag på My Little Pony hästar
För att desperat
Hålla kvar något
Av det barn som dog




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-06-18 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP