Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någonting som är lätt att glömma


förtroende

Orden klingar ännu
att vara
förankrad
att ha ett fast avhåll
att ligga fast

när stormen viner
ska man ligga tryggt
i kunskap
att förtöningen
håller

om man glömmer
förankringen
kan man få trossen
runt benet
och gå ner i djupet




Fri vers av tom boreland
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-06-18 10:04

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stronza
man kan tro att du jobbar på havet...
härliga liknelser
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland