Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan

snövita skarpa iskristaller
på stigen har singlat ner
cassiopeia känner sig andäktig
flingans stjärnbild är så mäktig

en snöflinga är en stjärna
som är din egen lanterna
om du andas här och nu
kan stjärnhavet vara du

det här är din stund i världen
ta snöflingan med dig på färden
den visar det stora i det lilla
när du iakttar den lugnt och stilla




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-23 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gryynmT! go Juldag
2018-12-25

  Silverstripe
Att bära med sig en snöflingestjärna kräver kalla händer, eller ett litet kylskåp? :)
2018-12-23

  Tomas Karlsson VIP
Fint! :-)
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!