Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

I hennes dunkla rum
Skränar stereon på högsta volym
För att stänga ute
Den tryckande tystnaden




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-06-18 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP