Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som håller i solskenet

då skinandet går till mig
Och då jag alltid blir lika glad som svag
För drömmarna kommer ju alltid fram om att det
ska vara du och jag som igenom livet går
När någon av oss mår dåligt ska vi lindra varandras sår
med en liten tår
Då vi lider med varandra

Varje gång som du skiner ner på mig slår mitt hjärta
minst ett par extra slag då det alltid är du
som får mig att lysa upp
Så när du värmer mig med dina underbara strålar
blir jag ju alltid lika svag då jag vill
att det ska vara du och jag
mitt solsken...

Ken Cassel
23/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-23 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel