Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Danföredopparedandikt


Läsning med fönster


men naturen är kvar
jag har bara en

dikten jamar

gör bröstet bara
ännu fylldare

yess

din mun är mitt fönster
varm choklad i månens skära

och bliss




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-23 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm