Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första snön

Den första snön föll
Mina tårar frös bakom ögonen

Sommarens löv vägrar falla
Det blommar i varje dike
Nyvakna videungar slår ut mot döden

Konstig smärta
Allting rör dig
Inuti isen pulserar ditt hjärta
Jag skär en nyckel på mitt bröst
Sorgefågeln gråter
Jag målar
Mitt blod på dina läppar
Mitt blod i dina tårar
Mitt blod i din hjärna
I hjärtat
Inget




Fri vers av Vildaliv
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-24 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv