Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns

Lämnad ensam
Med henne
I vinternatten
Som känns som vår
Natt
Då du böjer ditt huvud
Gör mig
Ber om
Nåd
Ber om
Förlåtelse
Från
Gud

Lämnad ensam.
Fast det känns som
Vår
Kärlek
Dog
Med mig
I vinternatten

Det känns som höst
Lämnad ensam
Med kyssar
I oktober
I en natt
Svart
Stjärna

Stora ljus
Är alltid lampor

Röda ljus
Är
Ögon

Blod
I ditt öga
Blod
I din mun
Blod
I din hjärna
Du är ful
I din hjärna

Blod
Till hjärtat
Hjälp
Oss
Se oss
Visa

Vi finns
Tillsammans
I allt
I döden

Liv
Ge dig av

Fri




Fri vers av Vildaliv
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv