Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Årets sjukaste?

 

Den är äntligen här, nu gör julen entré
med klappar under granen, Kalle Anka vid tre
ja solen strålar vackert se julen braska men
det enda en kan göra i år e att vaska den

de e inte riktigt läge att söka till Mensa
när en ligger här i sängen me årets influensa
en e seg i kolan och har knäck i luren
enda chans att komma upp är om en blir buren

kyrkorummen fylls av julens sånger
min bädd är fylld av näsdukar och yllekalsonger
när tenorerna tar sats i Helga Natt så
ekar det från sängen några gälla att-choo!!

när de flesta smörjer kråset med läckerheter
är det enda i min mun en digital termometer
Josef och Maria drog till Betlehem
men mitt enda mål e 37,5

dom säger det är saligare att ge än att ta
men ett virus från tomten får ingen att må bra
nä låt det ligga kvar i botten på säcken
och rädda mig från jular under svettiga täcken"




Bunden vers (Rim) av Silverstripe
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-25 11:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ingår bilden i tävlingen 'gissa motivet'? Är det luckan till en u-båt? Ett rouletthjul sett uppifrån? Ett utkast för sopor?
2018-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Jesus hade och har ingenting med julen att göra.
Julen är hednisk och satanisk.
2018-12-25

  lodjuret/seglare VIP
Året är inte slut än, det har du väl på känn, mycket kvar finns att hämta, även när sista klockan klämta, fina rim och tänk i julehatten, om än allt du får är vatten.
2018-12-25

    Sefarge VIP
En härlig fröjdefull Jullovs Känga!
I omistlig Silverstripe stil!
;)
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe