Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld med längtan och åtrå

Förblindad av kärlek
Kommer hon inte snart kommer jag att förgås
Det hoppas jag att hon vill förstå

Tittar på klockan hela tiden som så sakta går
Jag vill att hon ska komma nu
Så vart fan är hon
För att stå här och vänta på henne känns inte
så speciellt kul
Hon vet ju om hur mycket som jag älskar henne
Men kommer hon inte snart blir jag riktigt sur..

Fylld med längtan och åtrå!

Ken Cassel
25/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-25 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel