Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta läppar säger mer

Än orden som rinner ur din mun
Denna kakafoni
Av betydelselösa meningar
Som inte innehåller någonting
Än tomma stavelser
Du babblar på
Omedveten
Om att jag inte hör dina ord
Utan uppmärksamt iakttar
Dina läppar
För att läsa
Det du inte säger




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-06-18 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP