Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minvasioner till tusentals miljoner

I utkanten av julen
botas tårar med Minioner
I en längtan efter dig
krockar brandbilar mot mina knän

Animationer intar mitt sinne,
invaderar delar av mitt minne

Bortanför din ensamhet
värker jag på egen hand i en slags oändlighet




Fri vers av Torkade rosor
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 11:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mina barnbarn älskar sina Minioner,
jag har svårt att förstå vad dom finner i dom.
Fint skaldat av dig
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor