Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spydigheter

Om någon uttrycker elakheter och spydigheter

mot någon, så är detta bevis på

avsaknad av intelligens

och dessutom ohyfsat och insinuant;

förstör förtroenden och relationer

Spydigheter borde få slå tillbaka som en bumerang

mot den som uttrycker något sådant




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-29 15:55



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack för all din respons som gläder ;)
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP