Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bort för att hitta hem

Trånande
efter en klösande,
rivande het
beröring
ojämna fingernaglar
längst med svanken


~ inte en torr pizzakant på en plasttallrik

Närheten
två naturvarma
kinder emellan
berusningen,
i att dela ett andetag
förlorad i en omfamning

~ inte en panna skallandes ett kindben

Längtan,
möjligheten,
till att bryta ihop
i ditt synfält
av lätthet när allt släpper
spänningar av saknad ebbar ur




Fri vers av Torkade rosor
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-29 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt uttryck för förbrännande erotisk passion!!!!
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor