Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsdrömmar i dimma

Sälta tränger över en ögonmur
faller ner för en porslinsstol

Element från under Öresundsbron
dunstar lite väl långt norrut

Ett hav av allt
brister ovan och under is
En sten flyter i ett rött och dött




Fri vers av Torkade rosor
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor