Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur utan retur till ett fantasiland

Himlen gick itu
tillsammans med Hans och Gretas
pepparkakshus

Ett troll vid namn Edward
fick lite mer skratt
än He Who Must Not Be Named

En mistel håller inte ihop när väggar forceras

Och någon stans tror barn på älvor
"I do believe in fairies, I do, I do"
Tomten och en påskhare hand i hand

Tandfen har tappat sin hockeyutrustning
Peter Pan har fastnat i ett land av Ingenstans

En klocka inuti en mage
och ett monster i ett golvur

Christmas lives within, Goods may cure a sin
.
.
.
.
.
Behåll tro till en tro på något som går att tro
när att inte tro på sig själv är en slags misstro




Fri vers av Torkade rosor
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 21:13



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
WOW! Älskar denna! <3 Du berör !
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor